Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok területi szervezete

Facebook csoport csatlakozási tájékoztató

Tisztelt Tagjaink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatást nyújtani a MOK Fogorvosok Területi Szervezetének facebook csoportjával kapcsolatban.
Ez egy zárt közösségi felület, melynek működtetésére semmilyen kötelezettség nincs. Ezt évekkel ezelőtt dr. Schmidt Péter alelnök úr abból a célból alapította, hogy a kamarai hírek, információk áramlást gyorsítani tudjuk a kamarai tagok felé. 

A felületen közzétételre kerülnek - a honlap mellett – a(z)

  • aktuális szakmai – kamarai anyagok, levelezések
  • tagi szolgáltatásaink (ingyenes továbbképzések, távoktatások)
  • kamarai kedvezmények igénybevételének lehetősége

Az oldalon elhelyezett anyagokhoz hozzászólási lehetőség nincs, mert a csoport adminisztrátorai heti 40 órás főállású fogorvosok, akik mindemellett végzik a kamarai tevékenységüket, így az állandó moderálást, vitafolyamok koordinálását, válaszok megküldését nincs lehetőségük felvállalni. Továbbá nem szeretnénk felületet biztosítani a fogorvosi hivatáshoz nem méltó kommentek, megnyilvánulások publikálására, mely sajnos az utóbbi időszakban – pár személyt érintve - több platformon is helyet kapott.

Természetesen a kamarai hivatalos csatornák továbbra is rendelkezésre állnak, melyen, ha több tagot is érintő kérdést, információt kapunk, azok posztolásra kerülnek.

Egyedüli célunk a tagság felé jelezni az aktuális híreket és tájékoztatást adni a felmerülő lehetőségekről, kötelezettségekről.

Csatlakozzon még ma a MOK Fogorvosok Területi Szervezete nevű csoporthoz, melyet az alábbi linken keresztül is megtehet:

https://www.facebook.com/groups/2438740643056170/?ref=share

A jelentkezéskor kötelező a csatlakozási kérelem kérdéseire történő válaszadás, annak érdekében, hogy a csoportba csak a kamarai tagság lehessen jelen. Kérjük különösen ügyeljen az orvosi nyilvántartási számának (bélyegző száma) megadására.

Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb a csoport tagjai között üdvözölhetjük, hogy gyorsabban értesüljön a szervezetünket és szakmánkat érintő legrelevánsabb kérdésekről!

Kollegiális üdvözlettel

Dr. Linninger Mercedes
elnök

Minden jog fenntartva © 2024