XIII. Magyar Fogorvosnapok - 2022. május 13-14. (Budapest)

Kedves Kolléganők, Kedves Kollégák!

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata 2022. május 13-14-én rendezi meg a

XIII. Magyar Fogorvosnapokat

Budapesten a BOK Csarnokban (volt Syma Csarnok). A több mint negyed százados hagyományokkal rendelkező kamarai-szakmai találkozó a fogorvostársadalom egyik legrangosabb, leglátogatottabb eseménye.

A járvány okozta egészségügyi veszélyhelyzet miatt tavaly elmaradt találkozás helyett legjobb reményeink szerint idén lehetőségünk lesz a Fogorvosnapokat megrendezni.

A szakmai program ezúttal is a szakmapolitikai fórummal kezdődik, melyet mindkét nap szakmai előadások sora követ. Ennek összeállítására Szakmai Társaságaink vezetőinek közreműködését kértük.

A jelentkezés sorrendjében - a létszám beteltéig -, tagi szolgáltatásként, térítésmentesen biztosítjuk a részvételt kollégáinknak, ahol a szakma szerinti szabadon választható 25 kreditpont megszerzésére is lehetőség van.

Jelentkezni kizárólag a www.oftex.hu portálon keresztül lehet.

Akkreditációs szám: SE-FOG/2022.I./00029

Jelentkezési határidő: 2022. április 20.

Az elmúlt évtizedek során a kamarai rendezvény és a hozzá társuló Hungarodent szakkiállítás komoly elismerést kiérdemelt eseménye a fogorvos szakmának.

A tradíciók köteleznek, ezért a Fogászati Gyártók és Kereskedők Szövetsége szeretne ismét egy, a fogorvosok érdeklődését felkeltő, impozáns kiállítást szervezni, ahol lehetőség lesz a szakma fejlődését, a gyógyítás bővülő lehetőségeit bemutató workshopok megtartására, a gyártók és a kereskedők anyag-, eszköz-, berendezés kínálatának megtekintésére, és a legújabb fejlesztések ismertetésére.

A FoKeSz különleges programokkal kívánja megteremteni az elmúlt időszakban annyira hiányolt és várt találkozási lehetőség optimális feltételeit a fogorvos társadalom számára.


      Dr. Gerle János                                                                    Varga József
MOK Fogorvosi Tagozat                                                                  FoKeSz
           elnök                                                                                       elnök

 
2022-02-15 16:47