Tájékoztató fogorvos diplomával rendelkezők részére teendőikről, a Magyarországon történő egészségügyi tevékenység megkezdése előtt

Tisztelt Tagjelölt!

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezete, az alábbiakban segítséget szeretne nyújtani abban, hogy milyen teendői vannak a fogorvos diplomával rendelkezőnek, a Magyarországon történő egészségügyi tevékenysége megkezdése előtt.

Tájékoztatjuk, hogy a MOK FTESZ országos hatáskörű szerv, így a munkavégzés helyétől függetlenül, a fogorvos diplomával rendelkezők részére, kamarai ügyekben a MOK FTESZ illetékes.

Az egészségügyi járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük a tagjelölteket, hogy az ügyintézéshez elsősorban a személyes megjelenést nem igénylő csatornákat használják ügyeik intézéséhez.

Kérelmüket benyújthatják postai úton illetve a MOK FTESZ Hivatali kapujára is megküldhetik e-papír szolgáltatáson keresztül.

Amennyiben személyesen fárad be irodánkba kérjük, hogy azt a megjelölt ügyfélfogdási időben tegye, és kérelmét kitöltve hozza magával, jelenleg a dokumentumok kitöltéshez nem tudunk helyet biztosítani.

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezete ügyfélfogadási rendje:

Kedd:  9.00 – 15.00 óráig  és  Csütörtök: 9.00 – 15.00 óráig

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy
2021. augusztus 6. és 2021. augusztus 19. közötti időszakban 
az ügyfélfogadás SZÜNETEL.

Tekinetettel arra, hogy a tagfelvételi kérelem elbírálási határideje 15 nap, valamint a kérelemre kiadott határozat szükséges a működési nyilvántartásba történő felvételhez és a munkavállaláshoz, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint az ügyfélfogadási szünet előtt küldje meg a kamarai tagfelvételi kérelemét.

Az ügyintézés menetére vonatkozó tájékoztatót ITT töltheti le.  
2021-07-08 14:53