Önkéntes csatlakozási felhívás az oltásban történő közreműködésre

Tisztelt Kollégák!

Jó érzéssel teszem közzé dr. Szoboszlai István fogorvos kollega felhívási javaslatát. Őszintén örülnék annak, ha minél több fogorvos kollega gondolná úgy, hogy lehetőségei szerint kiveszi a részét a járványelleni küzdelemben a fogorvosi rendelőn kívül is.
„Legyen a jó példa ragadós.”

Kollegiális üdvözlettel

Dr. Gerle János

 

" Dr. Gerle János részére

Felhívási javaslat

Tisztelt Elnök Úr!

Azon javaslattal fordulok Önhöz, mint a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának elnökéhez, hogy tegyen közzé felhívást a magyar fogorvos társadalom egészéhez. Aki elég erőt és késztetést érez segíteni a fáradt orvoskollegáinkon, az önkéntesként csatlakozzon az oltóprogramhoz oltani a Covid-19 elleni vakcinákkal. Ezt én már megtettem az elmúlt hétvégén. Nagy meglepetéssel és örömmel fogadtak a Fejér Megyei Oktató Kórházban. Úgy vélem, a magyar fogorvos társadalom rendelkezik azzal a tudással és képességgel, amivel segíteni tud. 

A páciens kikérdezése, az injekció beadása kisebb eltérésekkel rutin feladat egy gyakorló fogorvos számára. Az esetleges súlyosabb rosszullétek ritkábbak a napi fogorvosi gyakorlatban, de a kórházi oltópontokon biztosított a kórházi háttér.

Bízva a kollégák szolidaritásában és jó érzésében segítségét előre is köszönöm."
2021-03-17 15:23