Főoldal

Tisztelt Fogorvos Kollega!

Az SZTE-FOK Szájsebészeti Tanszéke és az SZTE ÁOK Pszichiátriai Klinikája A COVID-19 pandémia hatásainak kérdőíves vizsgálata fogorvosok körében címmel szakmaspecifikus kutatást végez.

A szakmaspecifikus kérdőív kutatási témája az, hogy a magyar fogorvosok mint emberek és mint szakemberek hogyan küzdenek meg a COVID-19 pandémia jelentette stresszel. A kutatást a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Regionális Tudományos-és Kutatásetikai Bizottsága engedélyezte (engedélyszám 4893), és annak eredményei tudományos kutatást szolgálnak.

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva éri el:

http://evasys.u-szeged.hu/evasys/online.php?p=XDS8T

A kitöltés anonim, azonosításra alkalmas személyes adatokat nem tartalmaz.

Szíves közreműködését tisztelettel megköszönve:

Prof. Dr. Nagy Katalin
tanszékvezető egyetemi tanár
vizsgálatvezető
katalin.nagy@universityszeged.com


 

 

 

 

 

Tisztelt Kollégák!

Megjelent a praxisközösségi tájékoztató anyag és regisztrációs felület az OKFŐ honlapján.

A jelentkezéshez és a nyilatkozat benyújtásához szükséges információt, továbbá az egyszerű elektronikus űrlap és a frissített területi beosztás elérhető az alábbi linken: 

http://oali.aeek.hu/praxiskozosseg

Fontos!

Az elektronikusan kitöltött, majd kinyomtatott dokumentumot aláírás után postai úton vagy ügyfélkapun keresztül kell megküldeni a Praxiskezelő címére

Országos Kórházi Főigazgatóság

1125 Budapest, Diós árok 3.

a borítékra ráírni: PRAXISKÖZÖSSÉG

Regisztrációs határidő: 2021. február 28.


 

 

 

Tisztelt Kollégák!

A tegnapi háziorvosi webinár valószínűleg fontos információkat tartalmazott és felkínálta a lehetőséget, hogy mi is kérdéseket tegyünk fel. Ezzel a lehetőséggel élhetünk: kérdéseikkel a kompetenciával rendelkező OKFŐ Alapellátási Igazgatósághoz fordulthatnak az alapellatas@okfo.gov.hu címen.


 

 
Előző Következő